O angajată de la Serviciul de permise auto și înmatriculări, prinsă în timp ce lua mită! Femeia e cercetată pentru 13 infracțiuni

O femeie, angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, a fost reținută de ofițerii DGA, după ce a fost prinsă în flagrant, în timp ce primea mită. 

O femeie, angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara, a fost reținută de ofițerii DGA, după ce a fost prinsă în flagrant, în timp ce primea mită.

Opt studenți au fost trimiși în judecată pentru DARE DE MITĂ

Femeia, care era angajată la permise, a fost surprinsă chiar în timp ce primea o sumă de bani cu titlu de mită.

”În fapt, în perioada decembrie 2018 – martie 2019, suspecta, în calitate de agent de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor”, se arată într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție.

Polițiști filmaţi când cerșeau mită de la un şofer!

Ea a fost dusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în baza mandatului de aducere, unde a fost audiată, împreună cu alți martori.

În urma audierilor, femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Ea este cercetată pentru nu mai puțin de 13 infracțiuni de luare de mită.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri