Antena Căutare

O bătrână lăsată în grija copiilor a fost găsită moartă, în condiții cumplite. Medicii spun că a fost „mâncată de vie de șobolani”

O mamă bătrână a ajuns în grija copiilor ei. A avut parte de un sfârșit tragic, fiind găsită fără suflare, cu trupul plin de mușcături. Medicii spun că biata femeie a fost mâncată de vie de șobolani. 

O mamă bătrână a ajuns în grija copiilor ei. A avut parte de un sfârșit tragic, fiind găsită fără suflare, cu trupul plin de mușcături. Medicii spun că biata femeie a fost mâncată de vie de șobolani.

Toată viața, a avut grijă de copiii și nepoții ei. Când a venit rândul lor, au dovedit că nu le păsa deloc de femeia care i-a crescut. O bătrână din Tulcea a fost găsită moartă, în condiții cumplite. În ciuda dovezilor aduse de medici, familia nu acceptă acuzațiile aduse de autorități.

Întins pe un pat de scânduri, trupul femeii zăcea fără suflare, înconjurat de o mizerie cumplită. Brațul îi fusese aproape complet mâncat de șobolani, iar abdomenul și piciorele erau pline de urme de mușcături. A fost o imagine aproape imposibil de suportat pentru medicul de pe ambulanță ce fusese chemat la domiciliul femeii. Rudele victimei au declarat că vorbiseră cu ea în acea simineață, cu doar câteva ore înainte de a fi constatat decesul.

Bătrâna, în vârstă de 73 de ani, fusese externată din spital cu o lună în urmă, fiind luată în grijă de rudele ei - copiii și nepoții.

Surse medicale contrazic cele spuse de familie cu privire la momentul morții bătrânei din Tulcea. Din primele verificări, a rezultat că femeia murise de mai multe zile şi că ar fi fost mâncată de şobolani de vie, ea probabil decedând din cauza hemoragiei provocate de rănile deschise.

Mai multe detalii despre acest caz tulburător, pe pagina Observator.tv.

Un muncitor român a fost împușcat de patronul italian, pentru că a îndrăznit să își ceară salariul. Care este starea băr... Mărturiile cutremurătoare ale unei supraviețuitoare a atacului de la London Bridge: „Am crezut că se pregăteau să mă dec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x