Antena Căutare

O copila de 12 ani a ajuns o leguma dupa ce medicul i-a aplicat gresit tratamentul

In spitalul mortii, intri dar nu stii daca mai iesi. Inca o familie ii acuza pe medicii de la spitalul din Nasaud ca le-au nenorocit copilul. Fata e o umbra, dupa ce i-ar fi fost aplicat gresit un tratament. Si n-are nicio sansa sa se recupereze. Parintii vor, in schimb, sa se faca dreptate. Mai ales ca tot mai multe povesti de groaza din spital ies la iveala, dupa cazul fetitei care a murit de la o entorsa

Mama Cristinei a numarat si orele de cand copilul ei nu mai e om. Priveste la fotografiile de acum sase ani si se intreaba de ce ochii veseli ai fetitei si-au pierdut lumina, pentru totdeauna. Totul, de la o simpla tuse. Mama isi aminteste ca fetitei i s-a administrat o doza de ampicilina. Fara ca medicii sa faca vreun test inainte, sa afle daca e alergica. A intrat in soc anafilactic.

Totul s-a intamplat la spitalul din Nasaud, acolo unde a fost tratata gresit si fetita de patru ani, care a murit de la o entorsa. Un spital care, de ani de zile, aduna intre peretii sai povesti de groaza. Parintii povestesc ca zeci de minute, nimeni nu a intervenit sa o salveze pe Cristina. Creierul ei a stat fara oxigen, mai bine de jumatate de ora, iar urmarile au fost dramatice.

Chiar si angajatii spitalului recunosc ca nu s-ar trata acolo. Parintii Cristinei au mers insa pe incredere: medicul care i-a prescris tratamentul fetitei era chiar matusa ei. Femeia nu-si recunoaste nici pana astazi vina.

De sase ani, familia se lupta cu sistemul medical din Romania. Au mers la politie, la IML si la Colegiul Medicilor. Nimeni n-a luat insa, pana acum, vreo masura. Cautati de reporterii Observatorului, nici conducerea spitalului si nici medicul acuzat nu au facut comentarii.

27 ianuarie 2013, un moment pentru eternitate: Ziua de Comemorare a Victimelor Holocaustului ... Cristian Cioaca, trimis in judecata. Maine, instanta va decide locul in care fiul Elodiei si al lui Cioaca va fi crescut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x