O elevă din Suceava a fost batjocorită într-un cimitir, de doi colegi, după o petrecere la școală. Agresorii și-au primit pedepsele

 

Tinerii care au batjocorit o elevă, în vârstă de 16 ani, în cimitirul din satul Gropeni, județul Suceava, după o petrecere organizată în incinta școlii, și-au aflat sentințele. Judecătorii i-au condamnat la ani grei de închisoare.

După o petrecere organizată în incinta școlii din satul Gropeni, fata în vârstă de 16 ani a fost avertizată de un localnic că este în pericol. Băiatul i-a spus că mai mulți tineri băuți ar fi vrut să o bată și că trebuie să fugă. Speriată, copila l-a ascultat. Așa au ajuns în spatele cimitirului din sat, unde a început coșmarul.

Salvatorul s-a transformat în agresor. În cimitir, aștepta un al doilea individ.

În urma examinării medico-legale, s-a putut confirma faptul că tânăra a fost victima unei agresiuni sexuale. Polițiștii i-au identificat rapid pe cei doi vinovați, scrie monitorulsv.ro.

Cei doi tineri acuzați de viol au fost condamnați la 5 ani și 4 luni, respectiv 3 ani și 4 luni de închisoare. Sentințele date de Judecătoria Rădăuți nu sunt definitive.facebook whatsapp twitter pinterest