Antena Căutare

O explozie la o garsoniera a creat panica printre locuitorii unui bloc din Tulcea

O explozie i-a aruncat din paturi in aceasta dimineata pe locuitorii unui bloc din Tulcea. Noul lor vecin, care inchiriase o garsoniera de putin timp, a aprins lumina si totul a sarit in aer. Oamenii cred tanarul ar fi vrut sa se sinucida.

Printre bucati de zid desprinse din pereti si aschii, vecinii tanarului trag primele concluzii. Imediat dupa explozie, chiriasul a fugit. Un alt vecin a sarit sa inchida butelia.

“Am intrat, le-am inchis butelia si atat. Le-am bagat-o in baie. Baiatul a fugit din casa. era ars pe fata si pe maini din cate am auzit. cand a iesit, a iesit asa buimac”, povesteste un vecin.

Intre timp, ceilalti vecini ieseau speriati din apartamente. Vis-a-vis de garsoniera care a explodat, o femeie a ramas fara geam, iar usa a fost trantita de perete. In apartamentul de langa, varul a sarit de pe pereti, iar geamurile s-au deschis.

Proprietarul apartamentului a fost anuntat imediat. Nu-si poate explica ce s-a intamplat in casa lui.

Tanarul este acum in afara oricarui pericol. Politistii incearca sa afle daca a fost vorba de un gest intentionat si daca pot sa-l traga la raspundere.

O profesoara de la Universitatea Hyperion, acuzata ca fura din gentile studentilor... Un incendiu puternic a lasat pe drumuri doua familii dintr-o localitate bistriteana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x