Antena Căutare

Puștoaică de 15 ani, de negăsit de cinci zile! Adolescenta a fugit de acasă după ce s-a certat cu părinții

O adolescentă în vârstă de 15 ani este căutată de Poliție, după ce a dispărut de acasă, în urma unei discuții tensionate cu părinții. 

O adolescentă în vârstă de 15 ani este căutată de Poliție, după ce a dispărut de acasă, în urma unei discuții tensionate cu părinții.

Luni, 15 aprilie, în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 10 au fost sesizări despre dispariţia minorei Nicoleta Ioniţă, în vârstă de 15 ani, domiciliată in comuna Valea Calugareasca, satul Coslegi.

Tânăra a plecat spre școală pe 11 aprilie, dar nu s-a mai întors acasă. La momentul dispariţiei, era îmbrăcată cu geacă scurtă, de culoare verde, pantaloni negri, pulover albastru si era incălţată cu pantofi sport, de culoare gri.

Adolescenta are 1,65 metri înălţime, aproximativ 50 kg, constituţie robustă, par şaten, lung, faţă ovală, ten măsliniu, fără semne particulare.

Persoanele care detin informaţii ce pot conduce la depistarea minorei, sunt rugată să apeleze 112 sau să informeze cea mai apropiată subunitate de poliţie.

Ministrul Educației, anunț neașteptat după ce un copil a murit în fosa septică a grădiniției: ”Am cerut în mod expres...... Un român blocat în trafic din cauza unui accident rutier a aflat că victima era chiar iubita lui! Tânăra n-a putut fi sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x