Antena Căutare

O femeie din Bucureşti, condamnată la 17 ani de închisoare, a fost prinsă în Spania: Ce infracțiuni a comis

O femeie de 41 de ani din Bucureşti, condamnată la 17 ani de închisoare, a fost arestată în Spania. În anul 2000, ea a participat la răpirea şi sechestrarea a doi bărbaţi, iar unul dintre ei a murit în urma violenţelor la care a fost supus.

O femeie din Bucureşti, condamnată la 17 ani de închisoare, a fost prinsă în Spania: Ce infracțiuni a comis
Femeie condamnata in Spania

Potrivit Poliţiei Române, femeia de 41 de ani a fost condamnată la 17 ani de închisoare pentru complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal prin răpire, respectiv complicitate la infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal dacă pentru eliberarea persoanei se cere să se îndeplinească un anumit act.

Faptele au fost comise, potrivit anchetatorilor, în anul 2000, împreună cu un bărbat şi o femeie.

Anchetatorii au transmis că, în noiembrie 2000, femeia de 41 de ani din Bucuresti, împreună cu o altă femeie, ambele în calitate de complice, şi cu un bărbat, au lipsit de libertate un bărbat, şi, prin violenţă, l-au determinat să-şi vândă locuinţa.

În urma violenţelor la care a fost supus, acesta a decedat. De asemenea, în cursul lunii decembrie a aceluiaşi an, aceleaşi trei persoane au lipsit de libertate un alt bărbat, cu acelaşi scop, de a-l determina să-şi vândă locuinţa.

Pentru că era de negăsit, Tribunalul Bucureşti a emis pe numele femeii un
mandat european de arestare, ea fiind prinsă în cele din urmă şi arestată
în Spania.

Ea a fost dată în urmărire internaţională, prin Biroul Naţional Interpol Bucureşti, fiind introdusă, pe numele acesteia, o alertă şi în Sistemul de Informaţii Schengen.

Sursa : news.ro

Locuri noi de parcare în Capitală! O parte dintre ele sunt gratuite dacă îndeplinești aceste condiții!!... Clipe de groază! O femeie a fost atacată de un porc mistreț! Populația a fost avertizată printr-un mesaj RO-ALERT...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x