O femeie din Iași a născut fără să știe că este însărcinată! Cum a fost posibil așa ceva?! Medicii dau detalii uluitoare

O femeie în vârstă de 37 de ani a fost dusă de urgență la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, cu dureri abdominale cumplite. Când și-au dat seama ce se întâmpla, de fapt, cu pacienta, medicii au acționat imediat!

Imagine arhivă

O femeie a ajuns la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi, cu dureri abdominale cumplite. Pacienta, în vârstă de 37 de ani, le-a explicat medicilor de pe ambulanță că nu avea cum să fie însărcinată, ba. mai mult, credea că este deja la menopauză, de doi ani.

La scurt timp după ce a fost adusă în Unitatea de Primiri Urgențe, femeia a născut un băiețel sănătos, de 1,8 kilograme. Medicii au fost la fel de uimiți ca și proaspăta mamă!

Potrivit reprezentanţilor UPU SMURD Iaşi, pacienta nu şi-a dat seama că era însărcinată pentru că nu mai avea menstruaţie de doi ani şi a crezut că este la menopauză.

„Fe­meia avusese două naşteri anterior. S-a prezentat la UPU pentru dureri abdominale. A fost adusă cu ambu­lanţa. Ne-a declarat că nu ştia că este însărcinată pentru că nu mai avea menstră de doi ani. A născut pe cale naturală chiar în UPU, asistată de medici, un băieţel de aproximativ 1.800 de grame, din punctual meu de vedere prematur, având probabil 34-35 de săptă­mâni. A primit în schimb scorul Apgar 10”, a de­clarat Diana Cimpoeşu, coordonator UPU SMURD Iaşi.

Imediat după naştere, atât ma­ma, cât şi bebeluşul au fost transportaţi la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iaşi.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri