Antena Căutare

O femeie din Timisoara cere sa fie eutanasiata

Romania pare sa se transforma incet, incet, in tara oamenilor care prefera sa moara decat sa traiasca aici.

Autoritatile se confrunta cu o noua cerere de eutanasiere. Semnatarul este o femeie din Timisoara, care spune ca s-a saturat de justitia de la noi din tara. De ani de zile, ea incearca sa pastreze casa in care locuieste de peste 20 de ani si pe care a cumparat-o legal, dar care a fost intre timp revendicata.

Din 2002, femeia alearga prin tribunale ca sa nu fie aruncata in strada. Atunci, un avocat care spune ca le reprezinta pe mostenitoarele locuintei, doua femei in varsta care s-au mutat in Germania, a intentat procesul de retrocedare.

Mostenitoarele declara ca nu au dat nicio semnatura, n-au deschis nici un proces si ca nu l-au cunoscut pe acest avocat care a luat martori care nu erau in rechizitoriu, martorii s-au prezentat la proces dupa sase sapte opt luni ca sa treaca timpul, deci acest proces a fost ca si aranjat.

Suspiciunile femeii au fost confirmate si de o ancheta a Interpolului care a dovedit ca procura avocatului este falsa. Dupa un an, ea a inaintat o plangere penala impotriva avocatului. Pana in 2010, ea a batut drumul spre tribunalul din Targu Mures si a incearcat sa dovedeasca ce a aflat de la interpol.

Judecatorul insa l-a achitat pe avocatul acuzat pentru ca a trecut termenul. Epuizata femeia a ajuns sa ceara dreptul de a muri. A cerut chiar ca judecatorul care a analizat cauza sa fie cel care ii ia viata. “Am mai fost omorata in 11 ianuarie 2010 la figurat, acum am cerut-o la propriu. In tara asta am muncit am platit taxe si impozite si nu mai am niciun drept” a declarat sarmana femeie.

Femeia vrea sa traduca cererea de eutanasiere in trei limbi de circulatie internationala si sa o trimita in Parlamentul European.

UPDATE! Razii in Portul Constanta... VIDEO! Cimitir vechi de sute de ani descoperit in Iasi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x