Antena Căutare

O femeie din Tulcea si-a retezat mana intr-un aparat de taiat carne

O femeie din Tulcea a trait soc dupa soc, din cauza incompetentei din sistemul medical. Si-a retezat mana intr-un aparat de taiat carne si putin a lipsit sa o piarda, pentru totdeauna. Medicii n-au stiut cum se procedeaza in astfel de situatii: i-au pus pur si simplu mana in gheata si au trimis-o la Bucuresti. Abia aici a fost operata si sunt sanse sa-si revina

Colegii au sunat la 112, iar echipajul a dus-o de urgenta la spitalul din Tulcea. Medicii de acolo n-au putut sa o opereze. Dar in asteptarea unui transfer la Bucuresti, au facut ce-au considerat ei ca e mai bine pentru pacienta: i-au pus mana in gheata. Sansele scadeau, odata cu trecerea timpului pentru ca, in astfel de situatii, salvarea pacientului este o lupta contra cronometru.

Cand a ajuns, insa, medicii au avut o surpriza. Mana femeii era aproape congelata, pentru ca fusese transportata gresit, direct intr-o cutie cu gheata. In mod normal, ar fi trebuit sa fie transportata intr-un recipient steril, la nu mai putin de patru grade Celsius. Desi mana femeii era degerata, medicii din Bucuresti au operat-o ieri dimineata.

Medicii spun ca urmatoarele trei, patru zile sunt decisive pentru femeie. Abia peste doua saptamani vor sti daca isi va mai putea folosi mana la fel ca inainte sau daca greseala medicilor de la Tulcea o va costa.

Cristian Cioaca, trimis in judecata. Maine, instanta va decide locul in care fiul Elodiei si al lui Cioaca va fi crescut... Dinu Patriciu a parasit, in sfarsit, clinica milaneza unde a facut transplantul de ficat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x