Antena Căutare

O femeie din Vrancea a murit la scurt timp după ce a dat naștere unui copil

O femeie, în vârstă de 35 de ani, din județul Vrancea a murit la scurt timp după ce a adus pe lume un copil perfect sănătos. Aceasta a făcut stop cardio-respirator imediat după sarcină.

O femeie, în vârstă de 35 de ani, din județul Vrancea a murit la scurt timp după ce a adus pe lume un copil perfect sănătos. Aceasta a făcut stop cardio-respirator imediat după sarcină.

Medicii au resuscitat-o, femeia și-a revenit pentru câteva momente, însă la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator. Medicii nu au mai putut-o salva de această dată, declarând decesul.

Soțul victimei a mers la Poliție să depună plângere. El spune că tânăra a fost urmărită pe toată perioada sarcinii de către o clinică privată unde mergea pentru controlul și ecografia periodică. Totul a decurs normal până pe 8 iulie, zi în care femeia a început să se simtă rău. A fost adusă la Spitalul Județean Focșani, iar în jurul orei 23.00 ar fi început travaliul.

„A născut natural, nașterea a decurs foarte bine, dar nu a putut să elimine placenta odată cu fătul, a mai durat vreo oră până a eliminate placenta, după care s-a simțit rău-rău. A fost conștientă după care odată…. Nu știm să fi avut probleme, doar că era supraponderală, avea 90 de kg probabil, iar acum cu sarcina ajunsese la 120 de kg. Dar alte probleme nu avea”, spune soțul victimei.

Medicii spitalului i-au transmis victimei „dacă poate să nască natural, să nască natural, că se reface mai repede” , deci acesteia i se recomandase nașterea prin cezariană.

IPJ Vrancea a transmis că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Conducerea Spitalului Județean Focșani a anunțat că va demara propria anchetă în acest caz dramatic, pentru a afla dacă se poate vorbi despre o culpa medicală și dacă femeia putea fi salvată.

România se clasează în topul țărilor dependente de seriale. Pe lângă timpul îndelungat pe care românii îl folosesc în fa... Fenomen ciudat petrecut în Marea Neagră. Turiștii au ieșit rapid din apă: „E anormal. Nu putem sta acolo. N-am mai întâl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x