Căutare Live

Chef Nicolai Tand a gătit pentru oamenii străzii

O masă caldă, cu un desert şi un fruct e ceva normal pentru mulţi dintre noi. Pentru alţii este un lux la care îşi permit doar să viseze

O masă caldă, cu un desert şi un fruct e ceva normal pentru mulţi dintre noi. Pentru alţii este un lux la care îşi permit doar să viseze. Visul de neatins s-a împlinit pentru 150 de oameni ai străzii din Capitală. Bucătari voluntari în frunte cu chef Nicolai Tand au pregătit mâncăruri delicioase pentru cei care dorm pe străzi şi în canale.

Este al doilea an de când voluntarii de la asociaţia "ŞANSA TA" împreună cu alţi oameni cu inimă mare le oferă celor fără adăpost hrană.
Unii aduc ciorbă, unii aduc felul doi, altii aduc fructe, pâine. Fac asta în fiecare săptămână, mai ales acum, pe timpul iernii. Printre cei care le-au dat o mână de ajutor a fost şi chef Nicolai Tand.

Hămesiţi, cei mai mulţi dintre ei n-au mai avut răbdare şi s-au aşezat pe asfalt sau la gurile de metrou ca să mănânce.

Joia viitoare, voluntarii se vor întoarce cu alte porţii de mâncare caldă în zona Gării de Nord şi vor merge şi în alte locuri din Bucureşti, unde ştiu că se adăpostesc cei mai mulţi dintre oamenii străzii.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Vremea cu Flavia Mihășan: ”Adio, ploi, ninsori și frig! Oficial, e primăvară!”...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri