Antena Căutare

Clipe de panică pe un drum național din țară. O mașină s-a făcut scrum după ce a luat foc în mers: ”N-a mai rămas nimic!”

Imagini dramatice au fost surprinse pe Drumul Național 66, pe raza localității Peșteana Jiu, din județul Gorj, unde o mașină de lux s-a făcut scrum după ce a luat foc în mers. 

Clipe de panică pe un drum național din țară. O mașină s-a făcut scrum după ce a luat foc în mers: ”N-a mai rămas nimic!” Galerie
Clipe de panică pe un drum național din țară. O mașină s-a făcut scrum după ce a luat foc în mers: ”N-a mai rămas nimic!”

În ciuda faptului că pompierii au intervenit imediat, mașina a fost distrusă aproape în totalitate.

Clipe de panică pe un drum național din țară. O mașină s-a făcut scrum după ce a luat foc în mers: ”N-a mai rămas nimic!”

”Astăzi, în jurul orei 16:00, am fost solicitaţi sa intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un incendiu izbucnit la un autoturism în comuna Bâlteni, satul Peşteana - Jiu. La faţa locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Secţiei de Pompieri Turceni, echipajele de intervenţie constatând că incendiul se manifesta violent la un autoturism. Pompierii militari au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, în limitele găsite. A ars autoturismul în proporţie de aproximativ 90%. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Tragedie la o benzinărie din Dâmboviţa, doi morți și un rănit

Șoferul s-a salvat în ultima clipă

Șoferul a reușit să se salveze în ultimul moment. El a reușit la 112, dar pompierii nu au mai reușit să salveze mare lucru din vehiculul care a ars în proporţie de 90.

Trei morți și doi răniți, după ce o mașină a fost lovită de tren. Cum s-a petrecut tragedia: ”A bătut soarele în semafor și nu l-a văzut. Nu avea viteză mare!”

Conform anchetatorilor, cel mai probabil cauza incendiului a fost un scurt-circuit.

Credit foto: sgorj.ro/

Aproape jumătate din totalul apelurilor la 112 în primele şase luni ale anului nu au reprezentat urgenţe. Jumătate din a... Tânără de 18 ani, dată în judecată de Spitalul Județean din Arad după ce a susținut că medicii i-ar fi cerut să accepte ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x