Antena Căutare

O mașină de poliție, accident cu un autobuz, în Bistrița! Explicația polițistului aflat la volan - FOTO

O mașină de poliție a provocat un accident cu un autobuz, joi dimineață, în Bistrița, lovindu-l în spate, în timp ce se afla într-o stație.

O mașină de poliție, accident cu un autobuz, în Bistrița! Explicația polițistului aflat la volan - FOTO
O mașină de poliție a provocat un accident cu un autobuz, în Bistrița.

Accidentul provocat de polițistul aflat la volanul autospecialei s-a petrecut în fața Policlinicii Bistrița, aproape de Inspectoratul de Poliție Județean.

Autospeciala de poliție a lovit din spate autobuzul de transport public în comun, în timp ce acesta era oprit în stație, pentru a lăsa și prelua pasageri.

Se pare că polițistul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, iar carosabilul ar fi fost acoperit cu polei, potrivit bistriteanul.ro.

„A fost un accident fără persoane rănite. Un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a intrat în coliziune cu un autobuz, care era oprit în stație, la volanul căruia se afla un bărbat de 50 de ani din Bistrița. Ambii șoferi au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ”, a declarat pentru purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Un şofer de taxi constănţean a fost amendat cu 100! Un client nervos l-a reclamat la poliție - VIDEO... Ministerul Justiţiei anunţă că un cetăţean român aflat în închisoare în China va fi transferat în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x