Antena Căutare

O profesoara de la Universitatea Hyperion, acuzata ca fura din gentile studentilor

E profesoara de canto, dar la scoala vietii a primit chiar ea o lectie. O cunoscuta interpreta de romante este acuzata de studentii ei ca i-a trimis in pauza fortata si le-a furat banii din genti si portofele. Ar fi vorba de 5.000 de lei, pe care i-ar fi sustras Silvia Lungeanu. Femeia care s-a judecat cu actorul Adrian Paduraru ca sa-i recunoasca baiatul si-a pierdut catedra si acum este cercetata de Politie. Risca 15 ani de inchisoare.

Canta romante, dar nu vocea o face acum celebra pe Silvia Lungeanu. In lumina reflectoarelor o aduc acuzele fostilor studenti, carora profesoara de canto le-ar fi furat din genti si portofele. Chiar in timpul cursurilor.

Putini au fost cei care si-au luat cu ei si lucrurile, in pauza fortata. Intre timp, doamna profesoara ar fi "operat" cu grija. Pe sapte dintre ei i-ar fi usurat de lei si valuta.

Cand au descoperit, pagubitii s-au dus cu reclamatia la rectorat. Asistenta a fost bagata de urgenta in sedinta, la Comisia de Etica. “Impresia generala a fost ca explicatiile nu au fost prea convingatoare si am facut aceasta sesizare la Politie. I-am sfatuit si pe studenti sa faca o sesizare”, spune rectorul Universitatii.

A doua oara nici nu a mai venit sa se apere. Profesoara si-a dat direct demisia. Spre stupoarea fostului sef de catedra, regizorul Geo Saizescu, si a decanului Facultatii de Arte, actrita Maia Morgenstern.

Pana acum, Silvia Lungeanu a fost o profesoara model, spun studentii. Si o artista respectata. Probleme a avut doar in dragoste. S-a luptat cativa ani in justitie pentru ca actorul dupa care au suspinat mii de femei in pelicula “Declaratie de dragoste”, Adrian Paduraru, sa-i recunoasca baiatul.

Acum, profesoara de canto are alte necazuri. Este cercetata de politie. Si daca ea a facut paguba din amfiteatru - 5.100 de lei - risca pana la 15 ani de inchisoare.

foto: Intact Images

Cursa nebuna pe strazile din Capitala: Un tanar urmarit de politie a intrat intr-un copac... O explozie la o garsoniera a creat panica printre locuitorii unui bloc din Tulcea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x