Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

O româncă a lăsat un pensionar de 85 de ani din Italia fără o sumă mare de bani: „M-am lăsat convins de ea, eram îndrăgostit”

O româncă a lăsat un pensionar italian fără 20.000 de euro. Bărbatul credea că și-a găsit perechea, dar povestea lor de dragoste s-a dovedit a fi o escrocherie. 

observator.tv

O româncă a lăsat un pensionar italian fără 20.000 de euro. Bărbatul credea că și-a găsit perechea, dar povestea lor de dragoste s-a dovedit a fi o escrocherie.

Antonio, 85 de ani, credea că va apuca să trăiască o ultimă poveste de iubire, atunci când a cunoscut o româncă, cu 35 de ani mai tânără decât el. După ce a fost lăsat fără bani, bărbatul a înțeles că românca iubea banii, nu pe el.

„Mi-a cerut 20.000 de mii de euro, spunându-mi că trebuie să cumpere o casă în România. Am fost împreună opt luni și am crezut-o”, a mărturisit el, la televiziunea Canale 5​.

Întrebat cum a reușit românca să obțină banii de la el, italianul a recunoscut că și-a crezut iubita, cu care spera că își va petrece tot restul vieții.

„Casa costa 15.000 de euro. Mi-a spus că ne vom căsători și că vom trăi împreună acolo. M-am lăsat convins de ea, eram îndrăgostit.”

Finalul a fost previzibil. Femeia a plecat cu banii să cumpere casa în România, după care nu i-a mai răspuns, asta deși bătrânul îi tot cerea fotografii cu locuința.

Pentru detalii, accesați observator.tv.

Recomandari