Antena Căutare

O zi pana la al treilea razboi mondial? Crezi in predictiile Babei Vanga?

Numaratoarea inversa pana la izbucnirea celui de-al treilea Razboi Mondial se apropie de sfarsit. Cel putin asta sustin cei care cred in predictiile Babei Vanga, prezicatoarea care a indicat ca un conflict armat de amploare mondiala va incepe la data de 11 noiembrie.



Cine este Baba Vanga?

Clarvazatoarea Vanga, pe numele ei adevarat Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a nascut in 1911 si a decedat pe 11 august 1996. Ea a devenit cunoscuta dupa ce mai mult de 80% dintre predictiile ei s-au adeverit. Baba Vanga a aflat ca poate vedea viitorul inca de pe cand era copil si a descoperit o oaie din turma tatalui care disparuse.

La 12 ani, a ramas fara vedere in urma unui accident. A fost trantita intr-un lan de grau de o furtuna puternica iar localnicii au gasit-o cu genele acoperite de nisip.

La maturitate, Vanga a prezis unele dintre cele mai importante momente din istoria umanitatii: cel de-Al Doilea Razboi Mondial, caderea comunismului si moartea lui Stalin.

Ce a prezis Baba Vanga:

Cel de-al treilea Razboi Mondial va incepe in noiembrie 2010 si se va incheia in luna octombrie 2014. Razboiul va fi mai intai mic apoi se vor folosi arme nucleare si apoi arme chimice.

2011 - Animalele si plantele din Emisfera Nordica vor disparea din cauza armelor chimice si biologice. Musulmanii vor ataca europenii ramasi

2014 - Majoritatea oamenilor se vor imbolnavi de cancer

2016 - Europa va ramane aproape nepopulata

2018 - China se va transforma in cea mai mare putere mondiala

2023 - Orbita Pamantului se va inclina

2033 - Calota polara se va topi

2043 - Musulmanii vor conduce Europa, iar economia va fi infloritoare

2066 - Americanii ataca Roma Islamica folosind arme meteorologice

2076 - Va domni din nou comunismul pe Pamant

Predictiile Babei Vanga se intind pana in anul 5079, cand a prezis sfarsitul lumii.

In urma cu doi ani, in luna mai a anului 2008, casa clarvazatoarei Vanga din orasul Petrich, Bulgaria, a fost transformata in muzeu.

Predictiile clarvazatoarei Vanga, sustinute de Web Bot

Dar baba Vanga nu este singura care a prezis un conflict de proportii in noiembrie 2010. Un soft faimos pe Internet, creat initial pentru monitorizarea bursei, este utilizat in prezent pentru prezicerea viitorului. Potrivit inventatorilor programului, Web Bot ar fi prezis prabusirea WTC, dezintegrarea navetei Columbia din 2003, pana de curent din SUA din 2003, tsunami-ul din decembrie 2004 si uraganul Katrina din 2005.

Softul Web Bot a fost creat de americanii Cliff High si George Ure. Programul selecteaza, conecteaza si interpreteaza site-urile pe care apar anumite cuvinte-cheie. Pe baza acestui algoritm, creatorii lui sustin ca se pot prezice evenimente viitoare.

Ca si Baba Vanga, Web Bot a prezis ca in perioada 8-11 noiembrie 2010 va izbucni un mare conflict armat.

Crezi in predictiile Babei Vanga?

Foto: balkantravellers.com

ANM: Romania nu va avea o iarna grea... SPECIAL: Legea lui Teodosie, mai presus de instanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x