Antena Căutare

Prezervativul: produs pe cale de dispariție? Oamenii au început să-l folosească, pe degete, cu scopul de a se feri de coronavirus

După ce oamenii din toată lumea au dat iama în magazine pentru a-și procura alimente, dezinfectant și hârtie igienică, toate din teama răspândirii noului virus, acum există un alt produs pe cale de dispariție: prezervativul.Oamenii au adoptat o nouă metodă prin care să țină epidemia la distanță.

Prezervativul: produs pe cale de dispariție? Oamenii au început să-l folosească, pe degete, cu scopul de a se feri de coronavirus
Coronavirus: nouă metodă de prevenție!

Odată cu răspândirea coronavirusului, oamenii fac tot ce le stă în putință pentru a rămâne feriți, iar asta include și folosirea prezervativelor pe post de protecție a degetelor.

În întreaga lume, cumpărătorii uimiți distribuie fotografii din magazine care înfățișează rafturi goale de prezervative.

Un utilizator al rețelei de socializare Facebook, a postat o fotografie cu un raft aproape gol de prezervative.Lângă imagine a scris: "Poate cineva să-mi spună ce s-a întâmplat?"

În Singapore, oamenii au început să-și facă poze în timp ce poartă prezervative pe degete și apasă butoane de lift, în încercarea de a se feri de COVID-19.

Pe tot globul pământesc, oamenii au început să cumpere în mod compulsiv o grămadă de lucruri, printre care și alimente și prezervative, de teama răspândirii coronavirusului.

Cumpărăturile pe bază de panică și isterie cauzate de COVID-19 a lăsat multe magazine din Australia aproape goale, astfel încât centrul comercial Woodlands le-a interzis cumpărătorilor să achiziționeze mai mult de patru pachete de hârtie igienică de persoană.

Clienții magazinelor din Marea Britanie, cât și din România, nu au întârziat să dea iama în magazine pentru a-și mări stocul de hârtie igienică, dezinfectant, alimente, toate din cauza epidemiei de coronavirus.

Virusul s-a împrăștiat pe toată suprafața globului precum focul, cu zeci de cazuri noi înregistrate zilnic.

Alertă la Tribunalul Bucureşti din cauza unui inculpat suspectat că ar fi infectat cu coronavirus. Ședințele au fost anu... A fost găsit mort în spatele blocului! Un polițist militar i-a spus logodnicei că merge să se plimbe cu motocicleta, dar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x