Antena Căutare

Observator Update, 17 martie, ora 15:00: OMS cere ca toate țările să testeze fiecare suspect de coronavirus

România îți mobilizează forțele pentru lupta cu coronavirusul. Avem nevoie de biocide, așa că fabrica Hexifarma și-ar putea relau producția.

România nu poate depinde doar de importuri, așa că se ia în calcul redeschiderea fabricii Hexifarma, închisă, după tragedia de la Colectiv.

Guvernul e în negocieri și cu o companie românească din industria cosmeticelor, însă, nu este exclus să apeleze și la Hexifarma. Producția ar putea fi reluată cu ajutorul Ministerului Apărării Naționale.

Observator Update, 17 martie, ora 13:00: 184 de români diagnosticați, 16 vindecați

Numărul pacienților infectați cu coronavirus este de 184, potrivit ultimului raport.

De aproape 24 de ore ne aflăm în Stare de Urgență, însă deocamdată nu au fost anunțate primele măsuri care vor fi aplicate potrivit decretului.

Președintele Klaus Iohannis se află în dicuție prin teleconferință cu miniștrii și este posibil ca după încheierea ei să anunțe și măsurile care vor fi luate, dacă nu, mâine după ședința de guvern

OMS cere ca toate țările să testeze fiecare suspect de coronavirus, deoarece acum numărul deceselor în restul lumii este mai mare decât în China.

România a efectuat până acum aproape 3.300 de teste, iar medicii nu mai au la dispoziție, decât aproximativ 1500 de teste în unitățile sanitare. Alte 10 mii de teste se află în depozite și vor fi distribuite spitalelor din țară.

Campionatul European de Fotbal a fost amânat până în anul 2021

Scriitorul Dan Lungu: Solicit Uniunii Scriitorilor din România să ofere suport membrilor Uniunii aflaţi în situaţie de r... Noi detalii despre românii blocați în mașini la granița dintre Austria și Ungaria. Ce decizie au luat autoritățile maghi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x