Antena Căutare

Alertă! Botoșani este aproape să devină al doilea mare focar de coronavirus, după Suceava

Botoşaniul riscă să devină o a doua Suceava, după numărul mare de îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Mavromati". Se încearcă ținerea sub control a focarului de coronavirus din Botoșani, a declarat Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Alertă! Botoșani este aproape să devină al doilea mare focar de coronavirus, după Suceava Galerie
Spitalul Județean din Botoșani

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că exista "un risc foarte mare" ca Botoşaniul să devină o a doua Suceava, după numărul mare de îmbolnăviri în rândul cadrelor medicale din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) "Mavromati", informează Agerpres.

Citește și: E oficial! Actuala stare de urgenţă ar putea fi înlocuită, după 15 mai, cu o stare de alertă

El a declarat, la finalul unei vizite efectuate la Botoşani, că focarul de la SJU poate fi controlat prin refacerea mentalităţii şi creşterea încrederii în rândul personalului medical.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Veste bună dată românilor: "Dacă de 1 Mai oamenii respectă regulile, o să putem ieși din case. De Paşte totul a fost în regulă!"

Ministrul Sănătăţii a vizitat SJU "Mavromati" Botoşani şi a avut la sediul Instituţiei Prefectului o întrevedere cu autorităţile judeţene şi cu reprezentanţii sistemului de sănătate publică. Vizita lui Nelu Tătaru la Botoşani survine la câteva zile după emiterea unor ordine privind suspendarea din funcţie a managerului SJU şi a directorului de la Direcţia de Sănătate Publică.

Meteo 1 mai 2020. Vreme rea vine în România cu ploi, descărcări electrice, vijelii și grindină... Cutremur după cutremur, joi, în România! Ce magnitudini au avut seismele și unde s-au simțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x