Antena Căutare

Oficial! Școli închise și în țară, pe 5 octombrie. Lista județelor unde elevii nu vor merge la școală

Elevii şi preşcolarii din Capitală vor avea vineri, 5 octombrie, o zi liberă cu prilejul Zilei Educaţiei, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. Acesta a explicat că în Bucureşti nu se vor face nici cursuri, nici activităţi extracurriculare.

Elevii şi preşcolarii din Capitală vor avea vineri, 5 octombrie, o zi liberă cu prilejul Zilei Educaţiei, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti. Acesta a explicat că în Bucureşti nu se vor face nici cursuri, nici activităţi extracurriculare.

"Este oficial, este cuprins în Contractul Colectiv de Muncă pe Bucureşti. Bucureştiul este cel care se supune acestei decizii prin Contractul Colectiv de Muncă. Ceilalţi, în ţară, fac activităţi extracurriculare. Aşa a fost negociat în contractul de muncă", a spus Maria Ştefania Manea.

Ceilalți, în țară, exceptând câteva județe care au decis, la nivel de Inspectorat Școlar, să sisteze orele de curs. Este vorba de județele Giurgiu, Brăila, Brașov și Arad, județe unde elevii nu vor intra la clasă.

ANAF dă startul executărilor silite.Te numeri printre cei vizați?... COȘMAR „pe aripile vântului” pentru peste 30 de oameni! Ce li s-a întâmplat după ce s-au urcat în baloane cu aer cald...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x