Antena Căutare

(P) Cursuri de programare pentru începători: de la informații de bază la scrierea propriei aplicații, în 8 luni!

Creativitatea este esențială pentru un programator, iar dacă nu duci lipsă de idei, însă nu știi încă cum să le dai o formă și să le transpui în practică, atunci soluția ar fi participarea la cursuri de programare pentru începători. Acum, ai posibilitatea de a învăța programare de la 0, în timp record, într-un mod cu totul unic pe piața din România.

(P) Cursuri de programare pentru începători: de la informații de bază la scrierea propriei aplicații, în 8 luni! Galerie
Cum să ai o carieră în domeniul IT. Cursuri de programare pentru începători: de la informații de bază la scrierea propriei aplicații, în 8 luni. | Arhivă

Renunță la ideea clasicelor cursuri programare începători! WellCode te ajută ca, în doar 8 luni, să străbați drumul de la idee la realitate. Acest program de mentorat a fost fondat în 2017 de Petru Trîmbițaș, în urma experienței acumulate în cadrul companiilor Facebook și Google, din Statele Unite ale Americii.

Cursuri de programare pentru cele mai bune rezultate

În perioada colaborării cu cele două companii americane, Trîmbițaș a observat și conștientizat modul vital în care succesul profesional este condiționat de aspecte din viața personală. În consecință, tânărul clujean a decis să fondeze un program unic de învățare care să-ți permită să înveți programare de la 0 și să scrii cod curat și corect în doar 8 luni.

Spre deosebire de clasicele cursuri de programare pentru începători, mentoratul WellCode îți propune o dezvoltare bilaterală (profesională și personală), bazată pe relația și comunicarea cu mentorii.

Formarea profesională este coordonată de mentori cu experiență îndelungată în domeniu, care îți vor fi alături pas cu pas. Aceștia te vor ajuta să găsești mereu soluția ideală pentru problemele de pe platformă, în ritmul și timpul tău. Cu toate că vei învăța independent de ceilalți participanți de pe platformă, nu vei fi niciodată singur.

Vei beneficia de susținerea necontenită a mentorilor și, în plus, zilnic și săptămânal vei putea participa la call-urile cu ceilalți participanți de pe platformă, care îți vor permite să schimbi opinii și idei, pentru o dezvoltare optimă și rapidă. Fiecare problemă rezolvată se va concretiza cu un pas înainte către atingerea obiectivului final: angajarea ca programator.

După ce vei reuși să parcurgi platforma integral, spre deosebire de clasicele cursuri de programare pentru începători, mentorii WellCode îți vor rămâne aproape și te vor ajuta să-ți scrii propria aplicație și să-ți realizezi portofoliul de proiecte. În plus, mentorii te vor ajuta să-ți rafinezi abilitățile soft skills și tehnice, astfel încât să treci cu brio de etapa de interviu și să devii alegerea angajatorului.

Dezvoltarea personală îți va fi coordonată de coachi cu experiență vastă în acest domeniu, fiind un modul unic în ceea ce privește acest segment de cursuri programare începători disponibil pe piața din România.

Coachii te vor ajuta să îți conștientizezi gândurile și emoțiile negative care te împiedică să-ți atingi potențialul maxim. Odată conștientizate limitările, coachii te vor ajuta să îți dezvolți strategii și mecanisme sănătoase de gestionare a acestora, astfel încât să nu te mai ții departe de succes și de bucuria de a trăi în liniște, liber atât în fapt, cât și în gând.

Un alt obiectiv al coachilor va fi să te ajute să-ți dezvolți un stil de viață sănătos (program de somn, regim alimentar, activitate fizică etc.), pentru a putea să-ți crești puterea de concentrare și să-ți dezvolți gândirea analitică.

Fondatorul programului susține că drumul de la gândul începerii unor cursuri de programare pentru începători până la obținerea primului job în domeniul IT poate fi parcurs în doar 8 luni, cu condiția să respecți aceste 3 reguli simple:

să dormi 8 ore / noapte;

să asculți și să respecți întocmai sfaturile mentorilor;

să lucrezi 15 – 20 de ore săptămânal.

Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul 2023: tradiții și superstiții pe 24 iunie. Rugăciunea rostită azi care te scapă de r... Rezultate Loto 25 iunie 2023. Numerele câștigătoare joi la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x