Antena Căutare

Gorj: Un elev a pulverizat spray iritant cu ardei iute in clasa, pentru ca profesoara i-a certat prietenul

A fost panica intr-un liceu din Gorj! Elevii unei clase au fost evacuati dupa ce in sala a fost pulverizat spray iritant cu ardei iute.

Nu mai puteau sa respire. Ii usturau ochii si gatul. Tusea ii ineca asa ca, au rupt-o la fuga. Asta se intampla in ultimele minute din ora de engleza dupa ce chiar unul dintre elevi a pulverizat spray cu ardei iute.

“Pe sub banca a dat. Si nu am observat exact momentul cand a dat sau ce a vrut sa faca cu spray-ul”, a declarat chiar profesoara de limba engleza, Crenguta Ciobanu.

N-a mai avut nevoie de raspuns. A simtit repede pe propria piele de ce fugeau elevii. Atunci cand a simtit mirosul de ardei iute, puternic iritant, si-a dat seama ca trebuie sa iasa repede din clasa.

Totul s-ar fi intamplat pentru ca profesoara a indraznit sa-l atentioneze pe elev sa fie atent la ore si sa nu mai asculte muzica. Baiatul a ripostat. I-a vorbit urat, iar ulterior prietenul lui a trecut la fapte.

Profesoara s-a dus direct in cancelarie. Conducerea liceului a chemat Politia. Cei doi elevi au fost sanctionati in baza legii 61, cu amenzi in valoare de 2.000 de lei.

Nici dascalii nu i-au mai iertat. Avand in vedere ca acestia nu se aflau la prima abatere, consiliul profesoral a luat decizia de a ii exmatricula pe cei doi elevi.

Judecatorii au amanat decizia in cazul Dosarului Terenurilor MApN, in care este implicat Gigi Becali, pana pe 26 februar... Medicii din Timisoara i-au salvat viata unui tanar, dupa ce i-au montat un plaman artificial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x