Antena Căutare

Parintii unui bebelus au aflat la o ora dupa nastere ca fiul lor are mana rupta

Parintii unui bebelus au aflat, la o ora de la nasterea copilului, ca baietelul are mana dreapta rupta. Asta dupa ce moasa si ginecologul de la maternitatea din Resita le-ar fi spus ca este complet sanatos.

Oamenii povestesc ca femeia a nascut cel de-al patrulea copil al familiei fara probleme. A fost asistata la nastere de patru moase, care ar fi asigurat-o pe mama ca baiatul este perfect sanatos.

Dimineata la ora 8:00, femeia bucuroasa si-a anuntat sotul ca a nascut. O ora mai tarziu, barbatul a ajuns la spital, dar si-a gasit sotia plangand. Tocmai fusese anunata ca bebelusul are mana dreapta rupta. Parintii au incercat sa afle ce s-a intamplat, dar niciun medic sau moasa nu parea sa stie ce a patit copilul.

La Resita nu exista aparatura de investigare imagistica pentru copii atat de mici, asa ca astazi bebelusul a fost trimis Timisoara. Tatal a sesizat conducerea spitalului care a deschis o ancheta. Omul a mai depus plangeri si la Colegiul Medicilor si Directia de Sanatate Publica. Barbatul spune ca vrea doar sa afle ce s-a intamplat cu fiul lui.

Un baiat din Bucuresti s-a ranit la scoala si urmeaza sa fie operat... Incendiu puternic intr-un cartier din Iasi: Trei case au luat foc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x