Antena Căutare

Pericol de explozie după ce un atelier auto a luat foc. Autoritățile: ”Proprietarul nu avea autorizație!”

A fost pericol de explozie, aseară, într-o localitate din Buzău, unde un atelier auto improvizat într-un garaj a luat foc, iar patru butelii cu acetilenă au stat în flăcări aproape o oră, până când pompierii au reuşit să le scoată şi să le răcească. Patru autoturisme care erau aduse pentru reparaţii s-au făcut scrum. Atelierul funcţiona fără niciun fel de autorizaţie.

Focul a izbucnit în timp ce proprietarul suda în garajul unde improvizase un atelier de vopsitorie. De la câteva scântei, în doar câteva minute, flăcările au făcut prăpăd.

Zona a fost, aproape o oră, o adevărată bombă cu ceas. În garaj se aflau patru butelii cu gaz şi, până la venirea pompierilor, numai o minune a făcut să nu sară în aer şi să pună în pericol vieţile a zeci de oameni care locuiesc în cartier. Încăperea a fost însă distrusă. La fel şi cele patru maşini lăsate de proprietari pentru reparaţii

”În atelier se aflau patru autoturisme și patru tuburi de acetilenă. Au fost evacuate fără a pune în pericol viața și integritatea personalului și a celorlalți proprietari.”, a declarat Claudiu Florin Perju, ISU Buzău.

Autorităţile susţin că omul nu avea autorizaţiile necesare pentru atelier.

”O persoană fizică neautorizată a desfășurat activități de tinichigerie în curtea proprie neautorizate, în urma efectuării unor operațiuni de sudură a izbucnit incendiul.”, a declarat Leonard Dimian, subprefect Buzău.

Acum, bărbatul trebuie să-i despăgubească pe proprietarii maşinilor.

Tânăr de 26 de ani, bătut cu sălbăticie și înjunghiat de 14 ori. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! ... Accident teribil în București! Un Lamborghini și un BMW s-au zdrobit în cartierul Ferentari. Cum arată mașinile de sute ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x