Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Pericol de explozie după ce un atelier auto a luat foc. Autoritățile: ”Proprietarul nu avea autorizație!”

A fost pericol de explozie, aseară, într-o localitate din Buzău, unde un atelier auto improvizat într-un garaj a luat foc, iar patru butelii cu acetilenă au stat în flăcări aproape o oră, până când pompierii au reuşit să le scoată şi să le răcească. Patru autoturisme care erau aduse pentru reparaţii s-au făcut scrum. Atelierul funcţiona fără niciun fel de autorizaţie.

Focul a izbucnit în timp ce proprietarul suda în garajul unde improvizase un atelier de vopsitorie. De la câteva scântei, în doar câteva minute, flăcările au făcut prăpăd.

Zona a fost, aproape o oră, o adevărată bombă cu ceas. În garaj se aflau patru butelii cu gaz şi, până la venirea pompierilor, numai o minune a făcut să nu sară în aer şi să pună în pericol vieţile a zeci de oameni care locuiesc în cartier. Încăperea a fost însă distrusă. La fel şi cele patru maşini lăsate de proprietari pentru reparaţii

”În atelier se aflau patru autoturisme și patru tuburi de acetilenă. Au fost evacuate fără a pune în pericol viața și integritatea personalului și a celorlalți proprietari.”, a declarat Claudiu Florin Perju, ISU Buzău.

Autorităţile susţin că omul nu avea autorizaţiile necesare pentru atelier.

”O persoană fizică neautorizată a desfășurat activități de tinichigerie în curtea proprie neautorizate, în urma efectuării unor operațiuni de sudură a izbucnit incendiul.”, a declarat Leonard Dimian, subprefect Buzău.

Acum, bărbatul trebuie să-i despăgubească pe proprietarii maşinilor.

Recomandari