Antena Căutare

Pericol de îmbolnăvire! Cum recunoști un pepene injectat cu subtanțe otrăvitoare

Vremea călduroasă ne determină să recurgem la diverse metode de hidratare, printre care și consumul de fructe. Iar pepenele stă la loc de cinste în această categorie, pe timpul verii. Așadar, mare atenție de unde îi cumpărați!

Vremea călduroasă ne determină să recurgem la diverse metode de hidratare, printre care și consumul de fructe. Iar pepenele stă la loc de cinste în această categorie, pe timpul verii. Așadar, mare atenție de unde îi cumpărați!

Unii pepeni pot fi injectați cu substanțe care accelerează creșterea și coacerea. O parte dintre fermieri culeg pepenii mai devreme şi pentru a le da aspectul de copt îi injectează, lucru extrem de riscant pentru sănătatea oamenilor, potrivit libertatea.ro.

Pentru a ne păstra sănătatea, trebuie să fim atenţi la seminţe. Pepenii injectaţi au seminţele albe, necoapte. Din păcate, acest lucrur poate fi observat abia după cumpărare.

Astfel, trebuie să ne asigurăm că sursele din care ne procurăm fructele sunt unele sigure, de încredere. Interiorul pepenelui trebuie să fie roşu, dulce, iar seminţele negre.

București, 24 iunie, trafic restricționat în Piața Constituției din cauza Campionatului Național de Drift... BREXIT 2016. Ai lire și euro în conturi și bijuterii din aur? Ce trebuie neaparat să știi acum, când Marea Britanie va i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x