Antena Căutare

L-au prins în trafic cu un permis de conducere de pe vremea lui Ceaușescu! Polițiștii au rămas mască! Ce le-a spus este de necrezut

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost prins la volan, în Suceava, cu un permis eliberat în anul 1971, de Republica Socialistă România. El a avut ceva de spus în apărarea lui.  

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a fost prins la volan, în Suceava, cu un permis eliberat în anul 1971, de Republica Socialistă România. El a avut ceva de spus în apărarea lui.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, maşina condusă de bărbatul de 68 de ani a fost oprită pe DJ 178A, în comuna Todireşti.

Localnicul a prezentat un permis de conducere categoriile B şi C eliberat în anul 1971 de Republica Socialistă România, însă neactualizat.

Bărbatul a declarat că nu are alt permis de conducere şi nu a ştiu că nu are dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice.

Poliţiştii au constatat şi că maşina are inspecţia tehnică periodică expirată şi nu este asigurat RCA, motiv pentru care bărbatul de 68 de ani a fost sancţionat contravenţional.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Accident în București! Două tramvaie s-au ciocnit! O persoană a fost rănită... Copii goniți de la joacă, cu piuneze! O mamă din Botoșani este revoltată! „Vi se pare normal?” - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x