Antena Căutare

Piatra Neamt: Au fost retinuti doi suspecti in cazul furtului de tablouri

Doi suspecti in cazul jafului de opere de arta petrecut marti, intr-o casa din Piatra Neamt, au fost retinuti pentru audieri, sustin surse din cadrul anchetatorilor.


Doua tablouri de Grigorescu au fost furate marti, dintr-o casa din Piatra Neamt. Proprietara si menajera locuintei au fost legate si amenintate cu moartea. Se pare hotul fila casa de aproape trei saptamani.

Infractorul a intrat in casa aflata la doar cateva sute de metri de politie, in cursul diminetii, cand stia ca proprietara era singura. A legat-o fedeles si sub amenintarea mortii i-a interzis sa tipe.

Nu se stie de ce, dar barbatul a asteptat sapte ore pentru a pleca cu cele doua tablouri de Nicolae Grigorescu. Cand sa iasa, a dat peste menajera, care a inceput sa strige dupa ajutor. A lovit-o peste fata si a legat-o si pe ea. Inainte de a pleca, hotul a lasat un cutit langa cele doua femei pentru ca acestea sa se poata dezlega. Apoi s-a facut nevazut.

Politistii sunt convinsi ca hotul a actionat la pont, deoarece in oras se stie ca femeia este un mare colectionar de arta.

sursa:Antena3

foto:Intact Images

Citeste si.. Doua tablouri semnate de Tonitza si doua de Grigorescu, furate in Neamt

A fost gasit trupul femeii de 31 de ani, inecata in lacul Razelm... Un kilogram de cirese de import costa aproape cat un gram de aur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x