Antena Căutare

Poleiul si ceata vor crea, din nou, probleme in tara. Din 18 ianuarie revin si ninsorile

Administratia Nationala de Meteorologie va emite cod galben de polei pentru vestul tarii de duminica noapte pana luni la pranz. Va intra in vigoare si cod galben de ceata in sud si est pentru luni, a anuntat directorul ANM, Ion Sandu. Acesta a mai precizat ca din 18 ianuarie, vor reveni ninsorile, relateaza Antena 3.

Poleiul si ceata vor crea, din nou, probleme in tara. Din 18 ianuarie revin si ninsorile
| Intact Images

Directorul Administratiei Nationale de Meteorologie, Ion Sandu a declarat ca in noaptea de sambata spre duminica, in depresiuni se vor inregistra temperaturi de -18 grade Celsius, iar multe drumuri vor fi inghetate duminica dimineata.

Incepand de duminica noaptea, in vestul tarii va patrunde un front atmosferic relativ cald pentru aceast perioada. Din acest motiv, va fi favorizata producerea poleiului in aproape toate judetele din Transilvania.

Astfel, ANM va emite cod galben de polei pentru judetele din vestul tarii si cod galben de ceata pentru judetele din sud si est, pana luni la pranz..

Poleiul si ceata vor inceta luni, dupa pranz, si nu se vor mai inregistra decat ploi slabe in vest.

Foto: Intact Images

Primul bloc cu panouri solare din Bucuresti: Factura la intretinere, mai ieftina cu 15% in timpul iernii... O aeronava TAROM a fost lovita de fulger in apropiere de Istanbul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x