Antena Căutare

Prahova: 28 de noi focare de pestă porcină africană confirmate atât la mistreţi, cât şi la porci domestici

Autorităţile din judeţul Prahova au primit confirmarea existenţei a 28 de noi focare de pestă porcină africană, două dintre cazuri fiind confirmate la porci crescuţi în gospodărie, în celelalte cazuri fiind vorba despre mistreţi.

Potrivit datelor furnizate de Prefectura Prahova, vineri, analizele de laborator au confirmat existenţa pe teritoriul judeţului a 26 de noi cazuri de pestă porcină africană la mistreţi şi a două focare la porci crescuţi în gospodării. Cele două focare confirmate la porci domestici se află în localităţile Boldeşti Scăieni şi Vărbilău. În ceea ce priveşte mistreţii bolnavi, 15 cazuri au fost confirmate pe fondul de vânătoare Malu Roşu, patru cazuri la mistreţi găsiţi morţi pe fondul de vânătoare Bratia, trei cazuri pe fondul de vânătoare Şeţu şi câte doi mistreţi au fost găsiţi morţi pe fondurile de vânătoare de la Gherghiţa şi Iordăcheanu.

Sursa : news.ro

Alertă de coronavirus în România! O profesoară din Suceava, izolată la spital... Ministerul Educaţiei: România va deveni, oficial, prima ţară din lume care implementează Alfabetul Scripor, destinat per...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x