Antena Căutare

Preot din Bacău, decedat cu o zi înainte de a împlini 35 de ani

Un preot din județul Bacău a decedat după ce a fost implicat într-un accident rutier. Acesta se întoarce din județul Neamț, în momentul în care o mașină de pe contrasens a întrat frontal în autoturismul acestuia. 

Un preot din județul Bacău a decedat după ce a fost implicat într-un accident rutier. Acesta se întoarce din județul Neamț, în momentul în care o mașină de pe contrasens a întrat frontal în autoturismul acestuia.

În urma accidentului a rezultat decesul preotului dar și rănirea ușoară a altor două persoane. Preotul urma să împlinească vârsta de 35 de ani următoarea zi.

“A fost un preot cu alese calități sufletești, implicat în numeroase activități pastoral-duhovnicești și social-filantropice, râvnitor, apropiat de enoriașii săi, mereu în preajma celor aflați în suferință, implicat în multe proiecte educaționale dedicate tinerilor, dar și în lucrări de construire și înfrumusețare a lăcașurilor de cult din parohia unde și-a desfășurat misiunea; un slujitor care și-a asumat chemarea preoțească mereu inspirându-se din pilda viețuirii Părinților Bisericii și a marilor duhovnici în viață”, a declarat IPS Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

Autoritățile au căutat zeci de minute un bărbat de 86 de ani în iarba de un metru dintr-o pădure. Bărbatul plecase după ... Bărbatul de 25 de ani din Iaşi, care a atacat un poliţist cu două cuțite, a fost prins după ce a fost împuşcat în picior...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Parteneri
Filme noi care apar în luna aprilie 2023. Producții pe care nu trebuie să le ratezi
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x