Antena Căutare

Primarii vor aloca un buget enorm pentru decoratiunile de Craciun

Pe primari i-a cuprins spiritul sarbatorilor si au uitat de criza. Potrivit cotidianului Gandul, anul acesta, unii edili au baga adanc mana in buget pentru decoratiunile de Craciun. Sectorul 3 al Capitalei va avea Mos Craciuni 3D, Saniute 2D si spiridusi de peste 100.000 de euro. Sunt insa si primari cu mai putina dare de mana. Ei vor reconditiona decoratiunile din anii trecuti.


In partea de Est a tarii, entuziasmul a scazut odata cu bugetul. La Iasi, de exemplu, iluminatul de Craciun va fi pornit abia pe 15 decembrie. In plus, primarul a decis sa foloseasca aceleasi ornamente ca anul trecut, iar in anumite zone chiar sa renunte la podoabe.

La fel si la Piatra Neamt. Vor fi inlocuite beculetele arse de la instalatiile vechi iar la spectacolul de Revelion vor urca pe scena maxim doua formatii. La Suceava, s-au cheltuit bani doar pentru o duzina de braduti ornamentali, un pom de 14 metri si pentru inlocuirea cablurilor arse de la instalatiile de anul trecut.

Jurnalistii de la Gandul scriu ca si Brasovul are un buget de criza: doar 100 de mii de lei, fata de 250 de mii anul trecut. Edilii au decis sa impodobeasca doar centrul orasului.

Primarii de la Sfantu Gheorghe si de la Timisoara vor apela la sponsorizari pentru a decora orasul de sarbatoare.

Inca doua cutremure au "scuturat" Romania... 40 de milioane de euro aruncati pe avocati...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x