Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Primele imagini de la tragedia petrecută la o benzinărie din Dâmboviţa. Doi morți, după ce un șofer nu s-a asigurat când a ieșit de la pompă

Accident groaznic la ieşirea din Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Doi bărbați au murit iar un adolescent se află la spital cu multiple fracturi. Mașina în care se aflau cei trei a ieșit de pe carosabil și s-a lovit violent de un stâlp de electricitate. Se pare că de vină ar fi un alt şofer care a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure.

Primele imagini de la accidentul petrecut la o benzinărie din Dâmboviţa

gazetadambovitei.ro/

În maşina grav avariată se aflau doi bărbaţi şi un copil de 14 ani, din comuna Cobia. Minorul are multiple fracturi, însă viaţa lui nu este pusă în pericol.

Citește și:

Trei morți și doi răniți, după ce o mașină a fost lovită de tren. Cum s-a petrecut tragedia: ”A bătut soarele în semafor și nu l-a văzut. Nu avea viteză mare!”

Ceilalți doi ocupanţi ai maşinii, şoferul şi pasagerul din dreapta, nu au mai putut fi salvați, în ciuda eforturilor depuse de echipa de resuscitare.

"Au fost găsite trei victime încarcerate. După descarcerarea acestora s-a trecut la acordarea primului ajutor, manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor de pe ambulanţă. Una dintre victime deja a fost declarată decedată, iar celelelte au fost preluate de ambulanţă", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției Dâmbovița.

Șoferul mașinii care circula regulamentar avea 20 de ani

Șoferul, un tânăr de numai 20 de ani, şi-a pierdut viaţa la locul accidentului, iar celălalt, un bărbat de 43 de ani, a decedat ulterior la spital. Martorii spun că un autoturism le-a tăiat calea, după ce a ieșit dintr-o benzinărie fără să se asigure.

Recomandari