Antena Căutare

Principesa Margareta, noi detalii despre starea de sănătate a Regelui Mihai: "Se simte mai bine, este acasă!"

Principesa Margareta a precizat luni că a vorbit la telefon cu regele Mihai și că fostul suveran este acasă și se simte mai bine.

Principesa Margareta a precizat luni că a vorbit la telefon cu regele Mihai și că fostul suveran este acasă și se simte mai bine, notează Agerpres.

"Este mai bine, este acasă, m-a sunat să îmi spună "La mulți ani!'. Mă simt mai relaxată", a afirmat principesa Margareta.

Principesa Margareta a adăugat că nu poate să dea detalii cu privire la procedura de recuperare a regelui Mihai, motivând că nu este medic. Ea a spus că în perioada următoare va merge în Elveția, la reședința privată a regelui.

Principesa Margareta a participat alături de principele Duda la evenimentul dedicat aniversării a 150 de ani a Academiei Române.

Potrivit Casei Regale, regele Mihai a fost internat într-o clinică din Lausanne într-o stare accentuată de slăbiciune fizică. Diagnosticele puse de echipa medicală au fost carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică, regele fiind supus unei intervenții chirurgicale. A fost externat la jumătatea lunii martie.

Doliu în familia Ceauşescu. A murit nepotul dictatorului. În timpul vieţii, a ridicat chiar şi o statuie tiranului... Momente dulci sau lacrimi amare? Horoscopul dragostei ți-a pregătit surprize mari pentru această săptămână!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x