Principesa Margareta, noi detalii despre starea de sănătate a Regelui Mihai: "Se simte mai bine, este acasă!"

Principesa Margareta a precizat luni că a vorbit la telefon cu regele Mihai și că fostul suveran este acasă și se simte mai bine.

Principesa Margareta a precizat luni că a vorbit la telefon cu regele Mihai și că fostul suveran este acasă și se simte mai bine, notează Agerpres.

"Este mai bine, este acasă, m-a sunat să îmi spună "La mulți ani!'. Mă simt mai relaxată", a afirmat principesa Margareta.

Principesa Margareta a adăugat că nu poate să dea detalii cu privire la procedura de recuperare a regelui Mihai, motivând că nu este medic. Ea a spus că în perioada următoare va merge în Elveția, la reședința privată a regelui.

Principesa Margareta a participat alături de principele Duda la evenimentul dedicat aniversării a 150 de ani a Academiei Române.

Potrivit Casei Regale, regele Mihai a fost internat într-o clinică din Lausanne într-o stare accentuată de slăbiciune fizică. Diagnosticele puse de echipa medicală au fost carcinom epidermoid metastazant și leucemie cronică, regele fiind supus unei intervenții chirurgicale. A fost externat la jumătatea lunii martie.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri