Antena Căutare

Prognoza meteo vine cu veşti importante! Ce ne aşteaptă în următoarele zile, în toată ţara

După un weekend cu temperaturi destul de ridicate şi o vreme frumoasă, meteorologii vin cu prognoza pentru începutul acestei săptămâni.

După un weekend cu temperaturi destul de ridicate şi o vreme frumoasă, meteorologii vin cu prognoza pentru începutul acestei săptămâni.

Luni, 26 octombrie, temperaturile se vor menţine în jurul celor normale pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nordice, estice şi parţial în cele centrale, iar noaptea în sud, în sud-est şi în centru. Izolat vor fi condiţii pentru ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în cursul zilei în jumătatea de nord a Moldovei şi pe crestele montane, iar noaptea pe litoral.

Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 19 grade, izolat, în Oltenia, iar cele minime între 0 şi 10 grade, mai scăzute în depresiuni unde vor fi condiţii de brumă. Mai ales dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse, se va semnala ceaţă.

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări pe parcursul nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 6...8 grade.

Marţi, 27 octombrie, vremea va fi uşor mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în partea de sud a ţării, unde cerul va fi temporar noros, iar condiţile de ploaie reduse. În restul teritoriului, valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice, iar cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări pe litoral şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 şi 17 grade, iar cele minime între -2 şi 7 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -6 grade. Mai ales dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, în zonele joase de relief va fi ceaţă, iar în nord, în est, în centru precum şi în Subcarpaţii Getici şi brumă.

Românii plecați la muncă în străinătate, luați în vizor de autorități! Ce ”surprize” li se pregătesc... Sărbătoare mare în rândul ortodocșilor! Sfântul Dumitru, ziua în care aflăm cum va fi iarna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x