Antena Căutare

Protest in Oradea: Sute de oameni au blocat singura trecere de pietoni de pe centura orasului

Peste 200 de oameni au blocat circulatia, traversand singura trecere de pietoni incontinuu pentru aproape o jumatate de ora! Sunt nemultumiti ca e singura, pe o distanta de trei kilometri. Si pentru ca, de cand s-au montat separatoarele dintre sensuri, trebuie sa ocoleasca kilometri intregi.

Dimineata, centura orasului nu putea fi mai aglomerata. Peste 200 de oameni au traversat, incontinuu, singura trecere de pietoni a centurii, in semn de protest ca de cateva zile, de cand s-au montat separatoarele intre sensuri, trebuie sa ocoleasca aproape trei kilometri ca sa poata traversa.

Bine echipati, cat sa indure frigul, oamenii au traversat aproape o jumatate de ora cap-coada trecerea. Deloc stanjeniti de claxoane. Fiind blocata circulatia, s-a format rapid o coada lunga de masini. Claxoanele au curs nonstop, iar soferii s-au dat jos din masini, scosi din sarite.

“Nici mie nu imi place ce se intampla aici! Dar nu este o solutie sa blocati traficul! Cei din trafic sunt de vina? Nu ei sunt de vina! De ce nu faceti protest in fata primariei?!”, intreaba unul dintre soferi. In acelasi timp, un protestatar ridica o problema interesanta: “N-au acces, pompierii si salvarea, deci efectiv n-au unde sa intre din cauza ca au blocat! Dac-ar fi sa intre, dac-ar fi un caz urgent, si ei ar trebui sa ocoleasca!“.

Nici cu politistii ajunsi la fata locului n-a fost chip de impacare. Daca nu-si vor vedea problema rezolvata, tinand cont ca au facut deja plangere la primarie, oamenii vor veni aici si-n urmatoarele zile.

Tulcea: Din cauza vitezei, doi oameni si-au gasit sfarsitul sub rotile unei cisterne... Vreau sa ajut! Luca a fost diagnosticat cu o boala ce ii afecteaza vazul, sistemul vertebral si inima. Iata cum il poti ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x