Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Proteste în Piaţa Victoriei – Un grup de persoane marchează doi ani de la evenimentele din 10 august, iar alt grup scandează împotriva dictaturii medicale

Două evenimente au loc, luni seară, în Piaţa Victoriei din Bucureşti. La primul, participanţii, care poartă mască de protecţie şi păstrează distanţa fizică, marchează împlinirea a doi ani de la protestele din 10. Protestatarii cer dreptate şi pedepsirea tuturor vinovaţilor. Al doilea protest este faţă de măsurile impuse pentru limitarea pandemiei. Protestatarii nu au mască de protecţie şi strigă: ”Libertate” şi ”Jos dictatura”.

Cele două evenimente au loc în Piaţa Victoriei.

În faţa Guvernului s-au strâns persoane care doresc să marcheze împlinirea a doi ani de la protestele din 10 august, reprimate violent de Jandarmerie.

Participanţii, care poartă mască de protescţie şi păstrează distanţa fizică, cer pedepsirea tuturor vinovaţilor.

”Insist pentru statul de drept”, ”Jandarmiada 10 august”, ”Liviu Dragnea, vinovat pentru violentele din 10 august 2018”, scrie pe unele dintre pancartele pe care le poartă protestatarii.

Aceştia au steaguri tricolore şi scandează ”Nu coruptie, Justitie” şi ”Diaspora e cu noi”.

Tot în Piaţa Victoriei are loc un protest faţă de măsurile impuse pentru limitarea pandemiei.

Protestatarii au pancarte cu mesaje antiguvernamentale şi cer ”libertate” şi ”jos dictatura”.

”Nu vrem puşcărie medicală”, ”Jos dictatura politico-medicală”, ”Fără frică, fii patriot”, scrie pe pancartele pe carele poartă protestatarii.

Aceştia scandează ”Jos dictatura”, ”Libertate”şi ”Arafat să fie judecat”.

”Mulţi se supun necondiţionat tuturor minciunilor şi restricţiilor guvernamentale. Avem datoria patriotică să-i ajutor, oferindu-le adevărul”, a afirmat unul dintre participanţi.

Mai multe echipaje ale forţelor de ordine sunt în zonă.

Recomandari