Antena Căutare

Scandal în educația din România. Evalaurea Națională și Bacalaureatul sunt în pericol?

Elevii de la clasele a şaptea şi a opta au scăpat astăzi de testări, însă protestul cu "foile albe la examen" va fi continuat de colegii lor mai mari.

Elevii de la clasele a şaptea şi a opta au scăpat astăzi de testări, însă protestul cu "foile albe la examen" va fi continuat de colegii lor mai mari. În plin scandal, Ecaterina Andronescu, le transmite elevilor să se obişnuiască cu stresul.

După elevii de gimnaziu, vine rândul liceenilor să protesteze faţă de simulările cerute de ministrul Educaţiei.

Elevii de clasa a unsprezecea şi a douăsprezecea spun deja că testările intermediare nu îi ajută cu nimic, ba chiar le încurcă programul şi îi stresează şi mai mult.

Ministrul Educaţiei recunoaşte că şi profesorii au greşit la simulare, când au redactat subiectele. Cu toate acestea, Ecaterina Andronescu spune că, în ciuda revoltei elevilor, nu renunţă la aceste examene.

Ca să îi ajute pe liceenii care se pregătesc pentru simulări, un student a luat materia de la BAC şi a creat pentru ei comentarii pe ritm de hip-hop.

Scrisoarea cutremurătoare unei fetițe către învățătoarea ei: „Tata nu mă mai lasă la școală. Zice că vorbesc cu băieții.... Atenție! Se pregătesc controale de amploare la automatele de cafea! În ce condiții vor mai funcționa aceste aparate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x