Pui de urs lovit de maşină între Râşnov şi Predeal, găsit pe marginea drumului în stare gravă. Animalul, preluat de o asociaţie - VIDEO

Un pui de urs a fost lovit de o maşină sâmbătă seară, între Râşnov şi Predeal, animalul fiind preluat şi dus în sanctuarul Libearty pentru a primi îngriiri medicale.

Pui de urs lovit de maşină între Râşnov şi Predeal

Captură video Facebook

”Un pui de urs de aproximativ 7 luni a fost lovit de maşină sâmbătă seară, pe DN73A, care leagă oraşul Râşnov de oraşul Predeal. Puiul a fost preluat de noi şi se află în drum spre sanctuarul AMP Libearty. Starea lui este gravă”, a scris pe pagina de Facebook Asociaţia Milioane de prieteni.

Pui de urs lovit de maşină între Râşnov şi Predeal, găsit pe marginea drumului în stare gravă. Animalul, preluat de o asociaţie - VIDEO

Ulterior, asociaţia a precizat că ursul a fost dus sanctuarul Libearty fiind examinat medical de către medicul colaborator al AMP.

Puiul de urs este mascul, de aproximativ 7 luni, iar La prima vedere are hemoragie nazală şi o rană deschisă la picior.

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri