Căutare Live

Românii care s-au întors în sălile de fitness au găsit totul schimbat. Reguli greu de respectat: Folosirea dușului, interzisă!

Pentru alţii însă „a treia relaxare" a venit cu vestea pe care o aşteptau de trei luni încoace. Încă nu putem mânca la restaurante, dar putem face sport în sălile de fitness redeschise. Sportul în spaţii închise, însă, se face acum diferit de cum ştiam.

E ca o gură de oxigen nu doar pentru patronii unor astfel de locuri şi pentru antrenorii personali, dar şi pentru iubitorii de mişcare. Fiţi însă pregătiţi pentru schimbări mari, căci sportul în spaţii închise se face acum diferit de cum ştiam.

Programare pentru a merge la sala de sport

Sportivii amatori pot intra în sălile de fitness abia după ce și-au făcut o programare prealabilă. După ce trec testul termometrului, pot trece la aparate. Dar asta doar cu respectarea distanțării. Noile reguli au fost o provocare chiar și pentru instructorii personali.

Citește și:

Cum și-au schimbat viețile două femei supraponderale: ”Am slăbit aproape 30 de kilograme după ce am aflat că infecția cu COVID-19 poate fi mortală!”

Fără duș după antrenamentul la sala de sport

În timpul antrenamentelor, sportivii nu au voie să își împrumute proposopul. Iar la final ies din vestiar fără a a trece pe la dușuri. Regula nu a fost tocmai pe placul celor care au stat departe de sălile de sport.

În funcție de suprafața sălii, numărul persoanelor care pot participa la antrenamente este limitat. De exemplu într-o sală cu o suprafață de aproximativ 1.500 de metri pătrați, se pot antrena 120 de persoane.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cătălin Predoiu a demis întreaga conducere a Penitenciarului Drobeta-Turnu Severin, în legătură cu eliberarea bărbatului...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri