Căutare Live

Revoltător! Mecanicii de la TAROM folosesc cremă de ghete pentru a nu schimba cauciucurile aeronavelor

Un pilot de la Tarom a vorbit, la Antena 3, despre situația alarmantă din compania de stat românească. Bărbatul vorbește despre celebrul caz al cauciucului cosmetizat de mecanici și dezvăluie că pentru mascarea stării proaste a anvelopei s-a folosit cremă de pantofi.

Un pilot de la Tarom a vorbit, la Antena 3, despre situația alarmantă din compania de stat românească. Bărbatul vorbește despre celebrul caz al cauciucului cosmetizat de mecanici și dezvăluie că pentru mascarea stării proaste a anvelopei s-a folosit cremă de pantofi.

Iar asta nu este singura problemă de la Tarom, susține bărbatul care s-a confruntat în această vară cu o problemă tehnică ce nu a fost încadrată corect de mecanicii fără experiență, motiv pentru care era cât pe ce să iasă cu avionul de pe pistă.

„Se pare că mecanicii din tura respectivă, ca să nu schimbe cauciucurile, au dat cu un pic de cremă de ghete pe stratul de pânză care lipsea, pentru a nu fi observat de către pilot când făcea inspecția exterioară. dar pilotul, cum are experiență, a văzut gaura respectivă, care făcea practic ca aeronava să fie indisponibilă până la schimbarea cauciucului și a făcut raportul de cuviință. E un caz celebru. Toți piloții din Tarom cunosc această situație și au fost foarte supărați pe modul în care a fost tratată situația respectivă”, a dezvăluit pilotul Tarom la Antena 3.

Horoscopul zilei 05/10/2017 - Berbecii sunt un exemplu demn de urmat... Ziua Internaţională a Educaţiei, sărbătorită joi: în Brăila, Giurgiu şi în Capitală este zi liberă; în celelalte judeţe ...
Parteneri
Lichior de smochine. O băutură rafinată și cremoasă cu gust divin
Catine.ro
Ultimele știri
x