Antena Căutare

Riscurile meseriei: Doi politisti din Gorj, batuti mar in timpul unei anchete

Doi politisti au fost la un pas sa fie linsati de doi barbati, tata si fiu. S-a intamplat in fata unui bar din Gorj. Oamenii legii voiau sa investigheze o spargere, dar asta i-a infuriat la culme pe cativa clienti.

Cei doi brbati voiau sa-i omoare pe politisti chiar in momentul in care acestia investigau o infractiune. O spargere petrecuta data la bar in urma cu doua zile.

In timp ce vorbea cu vanzatoarea, seful de post a fost injurat de unul dintre clienti.
“Un baiat de acolo, din colt, a inceput sa-l injure si domnul Raducan a spus sa taca din gura, sa nu-l mai jigneasca si s-a dus sa-i ceara buletinul”, a declarat vanzatoarea.

Dar tanarul l-a refuzat categoric. Furios, tatal acestuia l-a lovit cu o sticla in cap pe celalalt politest. De teama, nimeni nu a intervenit, iar bataia s-a mutat in strada. A fost nevoie de sase focuri de arma pentru ca batausii sa se sperie.

“Cei doi agresori au plecat de la fata locului cu un autoturism, ajutati de o alta persoana, o persoana de sex feminin. Ulterior, in urma activitatilor desfasurate pe raza municipiului Targu-Jiu, acestia au fost depistati in oras”, a pecizat purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Unul dintre politistii are nevoie de trei zile de ingrijiri medicale, iar celalalt va sta in spital o saptamana. Daca vor fi gasiti vinovati, cei doi scandalagii, tata si fiu, risca sa stea dupa gratii pana la cinci ani.

Suspectii retinuti in cazul atacului cu bomba de la Piatra Neamt, arestati preventiv... Astazi, un roman ar putea deveni milionar: Premiul la Loto 6/49 este de 1,7 milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x