Antena Căutare

Români plecați în concediu în Grecia, la un pas de tragedie! O mamă şi cei doi copii ai săi au fost salvaţi după ce maşina lor a fost luată de ape

O româncă şi cei doi copii ai săi au fost salvaţi de serviciile de urgenţă din inundaţiile care au afectat Igoumenitsa, pe coasta de nord-vest a Greciei, relatează BBC News.

O româncă şi cei doi copii ai săi au fost salvaţi de serviciile de urgenţă din inundaţiile care au afectat Igoumenitsa, pe coasta de nord-vest a Greciei, relatează BBC News, citat de news.ro.

Potrivit presei elene, femeia de 36 de ani şi cei doi copii se aflau în concediu, când maşina lor a fost luată de ape. Speriată, românca a sunat la serviciile de urgenţă, care au intervenit rapid. Cei trei români sunt în stare bună.

Cel puţin patru oameni au murit, iar un altul este dat dispărut în inundaţiile provocate de ploile torenţiale care au afectat în noaptea de marţi spre miercuri zone din sudul şi nordul Greciei, au anunţat autorităţile elene citate de Associated Press.

Pompierii au anunţat că două femei, în vârstă de 80, respectiv 63 de ani, au fost găsite moarte în subsolurile locuinţelor lor, care fuseseră inundate, din oraşul Kalamata.

Articolul continuă după reclamă

Un bărbat de 90 de ani a murit în apropiere de Kalamata, în timp ce cadavrul unui alt bărbat, de 73 de ani, a fost descoperit în apele unui râu din apropiere de Sparta, în estul ţării.

Sute de clădiri, în special locuinţe, au fost inundate în urma ploilor din sudul Peloponezului.

La Thermaikos, unde apa a împins maşinile parcate în mare şi a avariat drumurile, primarul Yiannis Mavromatis a cerut ca în zonă să fie declarată stare de urgenţă.

Timp de 25 de ani, o femeie a trăit într-o casă construită în și pe lângă un copac. Acum, este obligată să o distrugă. M... Mesajul dureros al mamei polițistului Bogdan Gigină: ”Mi-am pierdut unicul copil din ignoranţa ta, ai redus la zero acea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x