Antena Căutare

Romania, alaturi de Raed Arafat: Vezi cum l-au sustinut Clujul si alte orase!

Dupa scandalul din ultimele zile, in urma caruia Raed Arafat si-a prezentat demisia din functia de subsecretar de Stat in Ministerul Sanatatii, romanii si-au aratat sustinerea fata de intemeietorul SMURD. Miercuri, in Cluj-Napoca, oamenii au iesit in strada, iar in Capitala si in Constanta oamenii au stins lumina in semn de solidaritate cu acesta.

100 de oameni s-au strans miercuri seara la Cluj, in Piata Unirii, pentru a sustine SMURD-ul. Participantii au afisat pancarte pe care au scris "Respect Arafat", "Nu ne condamnati la moarte!", "Ne-ati ciuruit!".

Actiunea a fost initiata pe reteaua de socializare Facebook si are titlul "SMURD pentru noi, noi pentru SMURD!". Si cauza „Fundatia pentru SMURD" a strans 13,223 de sustinatori, in numai cateva zile de la infiintare.

De asemenea, romanii au fost incurajati miercuri seara sa stinga lumina daca sunt solidari cu fondatorul SMURD-ului. Apelul a fost facut de realizatorul Razvan Dumitrescu, in emisiunea „Subiectiv".

Si in Bucuresti, mai multi oameni s-au adunat marti seara in Piata Universitatii pentru a-l sustine pe fostul subsecretar de stat in ministerul Sanatatii.

Raed Arafat a demisionat, marti, din functia de subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii, in urma nemultumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenta din proiectul Legii sanatatii.

Foto: Intact Images

Inlocuitorul lui Arafat, despre un conflict de interese in care a fost implicat: Fiica mea a facut o greseala atunci... Cartel Alfa: Daca oamenii se vor imbolnavi de alte boli decat cele din pachetul minim, atunci isi vor pierde si viata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x