Antena Căutare

Romania in mijlocul Bucurestiului: a fost ales proiectul pentru realizarea esplanadei din fata Palatului Parlamentului! Iata cum ar putea arata!

Cade zidul din jurul Casei Poporului! Dupa mai multe luni de analize si cautari, expertii au gasit proiectul castigator care va da alta fata Palatului Parlamentului.

De la peisaje montane pana la o adevarata Delta, toate vor fi create in mijlocul Capitalei. Iar de ele nu se vor mai bucura doar senatorii si deputatii, dar si toti romanii. Desi nimeni nu vorbeste de costuri, specialistii spun ca un astfel de proiect costa chiar si 3 milioane de euro.

Robert si Ionut sunt doi arhitecti care au gandit proiectul pana in cele mai mici detalii. Desi abia au iesit de pe bancile facultatii, ideile lor i-au convins atat pe parlamentari cat si pe experti. Au vrut sa aduca toata Romania in mijlocul Bucurestiului.

Gradinile Romaniei, de la munte pana in Delta in cateva sute de metri. Acesta este conceptul dupa care va fi transformata esplanada din fata Casei Poporului. Va fi construita o pasarela asa incat zona sa fie traversata si pe deasupra. Apoi vor fi plantati foarte multti copaci, brazi, mesteceni, ulmi, stejari, salcami pana jos unde va fi o adevarata delta. Pe zona verde se va putea citi o carte sau chiar se va pute face plaja.

Baietii au mai propus amenjarea unor lifturi care sa mearga si pe verticala, o zona comerciala cu mai multe terase, un muzeu subteran, dar si un patinoar. Nimeni nu stie exact cat va costa proiectul si nici cand va fi gata.

Urmareste editia integrala a Observatorului pe AntenaPlay.ro!

Copiii, la "carma" trenului! Micutii au descoperit ce face un mecanic de locomotiva... Sambata spre duminica vom trece la ORA DE IARNA: Cum s-a ajuns ca o noapte pe an sa aiba 13 ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x