Antena Căutare

Vești bune! Românii scapă de mai multe taxe. Legea a primit aviz favorabil în Parlament

Legea prin care sunt eliminate peste o sută de taxe trece cu viteza luminii prin Parlament! A primit deja avizul favorabil al deputaţilor jurişti.

Legea prin care sunt eliminate peste o sută de taxe trece cu viteza luminii prin Parlament! A primit deja avizul favorabil al deputaţilor jurişti.

Iar dacă lucrurile merg la fel în continuare, va fi aprobată în mai puţin de 14 zile. Un record absolut! Printre taxele propuse spre eliminare se numără şi timbrul de mediu sau taxa radio-tv.

1,6 miliarde de lei pe an ar costa în total eliminarea celor 102 taxe. Reprezentanţii guvernului spun, însă, că impactul ar fi de trei ori mai mare, şi că unele dintre dările prevăzute în proiect au fost deja eliminate. Asta nu i-a impresionat pe aleşi, care au acordat aviz favorabil în Comisia juridică din Camera Deputaţilor.

Parlamentarii vor intra în vacanţă pentru campania electorală de luna viitoare, aşa că este de aşteptat ca legea să fie votată de deputaţi chiar marţi. Dacă va fi adoptată, va ajunge la preşedintele Klaus Iohannis pentru promulgare, şi ar putea intra în vigoare din prima zi a lui 2017.

Scene care au revoltat internetul! Mai mulți bărbați au plimbat o vacă în portbagajul unei Dacii... Galerie foto! Aşa arată cea mai scumpă locuinţă din România. Vila din Munţii Buzăului a fost estimată la 2,5 milioane de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x