Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Imaginile durerii. Marius, românul rănit în Grecia, a ajuns acasă să-și înmormânteze soția și fiul de opt ani

Românul care a supravieţuit ca prin miracol dezastrului din Grecia, dar şi-a pierdut soţia şi copilul, s-a întors în această dimineaţă, la Cluj. Bărbatul a plecat singur spre casă cu o ambulanţă privată din România şi a fost dus direct la Spitalul de Urgenţă.

Românul care a supravieţuit ca prin miracol dezastrului din Grecia, dar şi-a pierdut soţia şi copilul, s-a întors acasă. Marius a ajuns în această dimineaţă, la Cluj, singur, fără cele mai dragi ființe, soția și fiul de opt ani. Pe ei îi așteaptă în sicriu. Se pregătește pentru înmormântare.

Bărbatul a plecat singur spre casă cu o ambulanţă privată din România şi a fost dus direct la Spitalul de Urgenţă.

Cu capul plecat şi rănit la un picior, Marius, românul care a supraviețuit iadului din Grecia, păşeşte apăsat pe holurile spitalului din Polygzros, localitate aflată la câţiva kilometri de locul unde a avut loc tragedia. Până acum câteva zile, bărbatul se bucura de viaţă şi de vacanţă cu familia. Acum a rămas singur. Soţia şi unicul lor fiu de 8 ani au murit în furtuna care a mărturat din senin penisnsula Halkidiki.

Citește și: Prima declarație a românului care a supraviețuit tragediei din Grecia: "Eram lângă soție când mi-am auzit copilul țipând. Am ales să fug la el!"

Marius și-a văzut soția prinsă sub dărâmături, dar a fugit spre fiul care țipa după ajutor

Bărbatul s-a trezit în întuneric sub un maldăr de dărâmături, după ce acoperişul terasei pe care erau a căzut peste ei. Surse din anchetă spun că şi-a văzut soţia rănită şi şi-a auzit fiul care striga după ajutor. Disperat, şi-a chemat prietenii şi l-au căutat cu lanternele telefoanelor mobile. L-au găsit şi au rupt bucăţi din acoperişul de tablă pentru a-l putea scoate. Cât timp martorii l-au resuscitat, Marius s-a întors după soţie. Deşi era decedată, i s-a spus ca este bine.

Câteva ore mai târziu, pe patul de spital, Marius a aflat că soţia şi fiul său s-au stins.

Furtuna a lăsat urme adânci în sufletul grecilor şi al turiştilor care merg an de an în Halkidiki.

Recomandari