Antena Căutare

S-a implinit un an de la accidentul provocat de Serban Huidu

Timpul nu poate sterge durerea familiilor celor care au murit in accidentul provocat de Serban Huidu. In curand se implineste un an de cand nu-i mai au langa ei, iar durerea e la fel de mare. Asteapta acum ca legile lumesti sa le faca dreptate.

Imaginile cumplite inca se intorc in mintea rudelor. In familia lui Stefan Lungu Balog, cel care conducea Loganul, durerea e fara sfarsit. Greseala care i-a fost fatala nu i-a apartinut insa lui. Masina condusa de Serban Huidu l-a bagat in pamant.

"Sotul meu n-are nicio umbra de vina c-a fost sofer. S-a dus si l-a zdrobit tot", a declarat sotia lui Balog.

Acestea sunt cuvinte pline de durere si indignare ale celei care, de un an, nu mai e sotie, e vaduva. S-a mahnit si mai mult cand a vazut ca Serban Huidu a fost condamnat la doi ani si jumatate cu suspendare.

Mamei disperate i-a mai ramas acum doar fiul.

In curba mortii de la Timisul de Sus, sunt acum trei cruci. Si ar putea sa mai apara altele.

La un an de la producerea accidentului, Ministerul Transporturilor avea de gand sa includa acest sector de drum, altaturi de altele, pe lista punctelor negre de pe DN1, unde sa monteze separatoare de sensuri. La un an de la producerea accidentului, nu s-a schimbat nimic.

La fel cum nu s-a schimbat nimic nici pentru familiile celor morti. Oamenii spun ca singurii bani pe care i-au primit drept despagubire sunt 6000 de lei pentru inmormantare.

In total, rudele celor morti au cerut despagubiri de aproape 1 milion de euro. Urmatorul termen in acest proces va fi la sfarsitul lunii.

Cimitir "la negru". Marioara Zavoranu, suspectata de evaziune fiscala... Carambol la iesirea de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Trei oameni au ajuns la spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x