Antena Căutare

S-a terminat vacanta de primavara! Luni, elevii se intorc la scoala

De luni, peste 3.200.000 de elevi si prescolari se intorc la scoala, dupa terminarea vacantei de primavara. Pe elevi ii asteapta evaluari la clasele a II-a, a IV-a si a VI-a, evaluarea nationala si examenul de bacalaureat.

Elevii nu vor avea cursuri in zilele libere prevazute de lege, respectiv marti, 1 mai (Ziua Muncii) si luni, 4 iunie (a doua zi de Rusalii).

Anul acesta, in premiera, una dintre saptamanile vacantei de primavara, intitulata "Scoala Altfel", a fost dedicata activitatilor educative extracuriculare si extrascolare, principalul obiectiv fiind implicarea elevilor si a profesorilor in activitati de educatie non-formala, scrie Antena3.ro.


Vacanta de vara este programata in intervalul 23 iunie-9 septembrie, fiind mai scurta decat cea din 2011, cand anul scolar a inceput la 12 septembrie.

Guvernul va declara ziua de luni, 30 aprilie 2012, drept zi nelucratoare in sectorul public, astfel ca romanii vor avea o vacanta prelungita de 1 Mai.

Foto: Intact Images

10.000 de turisti, asteptati sa petreaca 1 Mai in statiunile de pe Valea Prahovei... Peste 920.000 de romani isi sarbatoresc onomastica luni, de Sfantul Gheorghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x