Antena Căutare

S-au tras focuri de armă! Un traficant de droguri a fost prins în Jilava

Autoritățile din Pitești au organizat o acțiune de prindere în flagrant a patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 23 de ani din București și Ilfov. Acestea erau suspecte de trafic de droguri.

Un bărbat de 23 de ani din București a fost surprins în timp ce comercializa 600 grame de canabis. "A fost folosit armamentul din dotare, cu respectarea prevederilor legale, fiind trase mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât și către autovehiculul vizat. Cel în cauză nu a fost rănit".

De asemenea, pentru prinderea unui alt suspect, în vârstă de 22 de ani, din București, "care a încercat să fugă de la locul faptei nerăspunzând somației polițiștilor și focului de avertisment tras în plan vertical, a fost necesară executarea unui foc de armă, acesta fiind rănit la piciorul drept".

Cel din urmă a fost dus la Spitalul Bagdasar Arseni din București, iar ceilalți au fost reținuți pentru 24 de ore și duși la audieri, fiind acuzați trafic de droguri de risc și complicitate la trafic de droguri de risc.

"În timpul acțiunii de prindere în flagrant, pentru a-și asigura scăparea, unul dintre suspecți, în vârstă de 21 de ani, din localitatea Jilava, în timp ce conducea autoturismul propriu, a lovit în mod intenționat un autovehicul staționat, care a acroșat o polițistă din cadrul B.C.C.O. Pitești aflată în dispozitivul de prindere. Aceasta nu a suferit vătămări corporale grave și nu a solicitat îngrijiri medicale", relateaza DIICOT.

Marius Ştefan, Monica, Claudiu, Maria...România a numărat, din nou, până la 64: ”Patru ani de la Colectiv, dar noi - noi... Mizerie şi mâncare expirată în unul dintre cele mai cunoscute hypermarket-uri din țară! Pentru clienţi, pericolul este u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x